Efter tio!

Igår kväll så var Caroline i TV4-studion för att bland annat medverka i Malou von Sivers program Efter Tio och hon skulle då sjunga tillsammans med körgruppen One Voice som hon gör lite konserter nu med framöver!

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/efter_tio?title=sylver_logan_sharp_paris_renita_melissa_williams_och_gladys_del_pilar_-_one_in_a_million&videoid=2101721

Här har ni franträdandet om ni missade programmet idag, och jag spelade såklart in detta på min vhs här hemma. Inte missar man när Caroline är på tv och det var ju inte lite hon var med heller, och det tackar jag ju inte nej till.Bilden kommer ifrån Magnus Carlssons blogg!

Kram / M

Fler bilder på finaste Caroline!

Här kommer fler bilder:Helt klart världens finaste mage!Och vem bär den fina magen, jo givetvis världens vackraste människa! <3

Kram / M


Slutgiggat på Cirkus!


Ja, ni läste rätt, Caroline har alltså slutat att gigga med Lena Ph!
Lena skrev det nämligen på Facebook att denna veckan så slutar Caroline pga graviditet!
Så våran finaste Caroline slutade alltså igår, och har fått en avskedspresent, jag vet inte vad ännu men det ska jag luska i!Våran finaste Caroline i logen på Cirkus!Caroline i logen tillsammans med hennes finaste syster Helena!

Första bilden tillhör: Marie Sjöström (andra körtjejen på Cirkus)
Dom andra bilderna tillhör: Världens finaste syster Helena Jönsson

Kram / M

Marknadsföreningen i Helsingborg!

För ca 3 veckor sen var vår finaste Caroline hemma i Helsingborg och sjöng för ca 300 personer!Helt klart världens finaste människa med världens finaste mage!Vackrare människa får man ju leta efter!Världens underbaraste människa! <3Ja, jag kan väl säga att jag hade hemskt gärna velat vara där!Och inte nog med det, detta är mitt 100:ande inlägg på Carolines fanblogg!
YIIIIPPPIEEEEE!

Kram / M

RSS 2.0