SEMESTER!

Idag åker vi på semester i 2 veckor så här kommer vara väldigt dött.
Återkommer om 2 veckor :D


Puss och Kram


16 Juni!Då har det gott ett tag sen jag bloggade här på Carolines fanblogg!

Vad mer kan jag säga än att jag kunde inte ens beskriva med ord hur glad jag blev när jag fick höra att Carro hade blivit ordinarie medlem i Vocalettes :) När jag tillexempel var och kollade på Rhapsody in rock för 2 år sen så blev jag så glad när jag såg att Jönsson var vikarie om nån tillexempel var sjuk och jag hoppades och jag hoppades att någon i Vocalettes var sjuk så Caroline var med men NEJ, ingen var sjuk och jag som ville se Caroline!

Utan jag fick den äran att vänta till sommaren när Carro körade bakom Lena & Orup och när vi var i Lidköping så åkte jag helt enkelt och såg dom och det var då allra första gången jag såg Caroline LIVE! Och hon är ju en helt fantastisk människa <3 Finner inga ord som jag kan säga vad hon betyder för mig.
Men just den dagen hade jag ju inte det perfekta vädret - det avslutades med att grusen upp till scenen hade blivit till lera och marken flöt av vatten.

Kom man då tillbaka till husvagnen i Lidköping och så gick man ju såklart in på Carros hemsida och såg att dom skulle till Malmöfestivalen och jag nästan hoppade av lycka :-)
Då blev det skylt och som jag har sagt innan så var jag där 3 timmar innan showstart.
Och Caroline såg min skylt och börja skratta när hon sjöng.

Som det ser ut NU så blir det ingen mer Caroline för mig i år men jag har så smått börjat plugga till körkort så kommer hon till Skåne nästa sommar tillexempel så SKA jag åka dit :-)
Och självklart tar jag med mig min skylt :)

Hoppas ni mår bra för det gör jag.

Kram/Mikaela

Let your spirit fly!Sjunger med Jan Johansen i låten "Let your spirit fly"
Och måste säga att Caroline gör den mycket bättre än orginalet.
Du är helt klart en av Sveriges bästa sångerskor :D

By my side


Biografi!

Caroline är utbildad vid Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och jobbar regelbundet med hela Sveriges artistelit. Under 2008 tog hon även klivet fram för att satsa solo. Under julen 2008 gjorde hon sin första egna julshow, Skånegille, på Sundspärlan i Helsingborg tillsammans med Hasse Andersson och Kvinnaböske band samt Marika Carlsson, 2006 års kvinnliga komiker. Caroline fick strålande kritik och i Kvällsposten fick showen hela fyra getingar.


I samband med julgalan släppte Caroline sina första julsinglar, Julaftons kväll, skriven av bland andra Guldklavenvinnaren Åsa Karlström och Julen - det är du, skriven av Bobby Ljunggren och Monica Forsberg (som bland annat skrev Carolas Främling). Sedan dess har Caroline gett ut låtarna By my side och Electric, båda skrivna av Evan, på Itunes och Spotify samt varit med och spelat in samlingsskivan "A better Man" för stiftelsen LifeWatch – Niclas Öberg Foundation tillsammans med Christer Sjögren, Janne Schaffer, Jessica Andersson mfl. där alla intäkter går till vetenskaplig forskning om cancer och autism.


 Efter en ganska lång tid som inhoppare i Vocalettes, har Caroline nu blivit ordinarie medlem. Senast var de i Thailand med Rhapsody in rock och Robert Wells. Robert Wells träffade Caroline redan år 2000 då de gjorde en spelning tillsammans i Beijing, Kina. Caroline gjorde då rollen som Agnetha i ABBA-showbandet "Arrival - a tribute to ABBA". Som Agnetha turnerade Caroline världen runt 1998 till 2007 bland annat till Vietnam, Kina, USA och Västindien. Tillsammans med Robert Wells har hon bland annat gjort Wells och Laberos julshow "Christmas spectacular" och sommarturnén "Pirates of Rhapsody".


Under flera år ingick Caroline i Melodifestivalens huskör och backade upp artister som Andreas Johnson, Charlotte Perrelli och Magnus Uggla. 2005 var hon med i Eurovision Contest första gången då hon körade tillsammans med Sonja Aldén bakom Litauens bidrag "Little by little" i Kiev. Vid Eurovision Song Contest i Aten 2007 körade Caroline till Carola och de slutade på en femte plats. Fortfarande arbetar Caroline med många av artisterna som hon har körat bakom i Melodifestivalsammanhang, bland andra Linda Bengtzing och Magnus Carlsson. Numera jobbar hon dock främst som soloartist eller i de egna grupperna Sound of Sweden, Vocalettes och Pandoras Box.


 Tidigare har Caroline bott ett år i Versailles i Frankrike, studerat franska, ekonomi och juridik vid Lunds universitet samt utbildat sig till aerobicinstruktör. Första huvudrollen gjorde hon som 9-åring på konserthuset i Helsingborg i musikalen "Annie". Senare har Caroline medverkat i Nöjesteaterns uppsättningar "Pippi Långstrump" och "Klas Klättermus" i Helsingborg, "Trollkarlen från OZ" på Lisebergsteatern i Göteborg och Slakthuset i Malmö samt "Hur man lyckas i business" på Intiman i Stockholm.


 Caroline har också medverkat i SVTs dramasatsningar "Sjätte dagen", "Graven" och i filmen "Stengrunden". Hon har arbetat med flertalet TV-shower som Sommarkrysset, Folktoppen, TV-huset, QX-galan och TV4 God morgon, samt ett antal krogshower såsom Wallmans salonger i Malmö och Norrtälje, Lena+Orup på Chinateatern i Stockholm och Rondo i Göteborg samt "It´s Magic" tillsammans med Stefan Odelberg på Slakthuset i Malmö och Sundspärlan i Helsingborg, där hon började sin artistkarriär som tävlingsdansare i bugg, latin och disco.


1 Juni!


Ja och som vanligt så har ju Caroline väldigt mycket att göra!

Det som är klart är hon ska göra "Kul i Juli" i hemstaden Helsingborg den 6 Juli :)
Får se om jag åker dit eller inte, ingenting är klart.
Och så ska hon gigga med Rhapsody in rock i Dalhalla i slutet av Juli :D
Annars gör hon lite allt möjligt runt om i Sverige.
Jag hoppas iallafall att hon kommer mer till Malmö i år annars får jag kanske vänta till nästa år :D
Hoppas ni mår bra för det gör jag ( förutom att jag är jätteförkyld )

Kramis

RSS 2.0